SMX Software Homezoekenportofoliodownloadsdownloadslinks   SMX Software Home
  

Naturalis
Nationaal natuur historisch museum

Voor het Nationaal natuur historisch museum is een groot aantal spellen ontwikkeld.

Gan naar: Naturalis pagina
top
SMPROF 98
Vleugelprofielen print programma

De applicatie SMPROF 98 is de meest recente versie uit een reeks van programma's voor het bewerken en printen van vleugelprofielen.
Het hart van de applicatie is de reeds in 1993 ontwikkelde spline methode waarmee de nauwkeurigheid van een bestaande reeks profielco÷rdinaten kan worden vergroot, zonder dat de originele co÷rdinaten worden aangepast.
Naast het bewerken van profielen op basis van co÷rdinatentabellen, kan SMPROF vloeiende profielcontouren genereren op basis van een reeks parameters. Ook biedt SMPROF de mogelijkheid om een vleugelprofiel te tekenen met behulp van van Bezier-curven.

SMPROF kan automatisch uiterst nauwkeurige snijmallen produceren, waarbij de profielcontour kan worden gecorrigeerd voor de dikte van de zaag- of snijsnede. Tevens kunnen profielen en snijmallen worden geŰxporteerd voor het gebruik in CAD toepassingen of voor CNC machines.

top
Kolibri
Analyse software voor composiet materialen en constructies

De ontwikkeling van de applicatie Kolibri is begonnen als afstudeerproject met het idee om het rekenen aan laminaten, opgebouwd uit composietmaterialen, te vereenvoudigen. Bij de ontwikkeling van Kolibri is sterk de nadruk gelegd op de kwaliteit van user interface.

Door de modulaire opzet van Kolibri kunnen uitbreidingen eenvoudig worden toegevoegd. Door het gebruik zijn zgn. packages is het zelfs mogelijk om run-time modules toetevoegen aan de hoofd-applicatie.

Momenteel wordt Kolibri in opdracht van het Centrum voor Lichtgewicht Constructies verder ontwikkeld. De nieuwe modules zijn gericht op het analyseren van constructies en constructie-elementen.

Meer over: Kolibri
top
De Goede Verwachting
Website

Een eenvoudige doch doeltreffende website voor het leukste charter- organisatiebureau in Loosdrecht en omstreken. De webpagina's zijn gegenereerd met XSite waardoor de site eenvoudig onderhoudbaar is.

Ga naar: De Goede Verwachting
top
Lupulus Organisatie-advies
Website

Voor Lupulus Organisatie-advies is een website ontwikkeld met behulp van XSite. Door het gebruik van XSite kan het onderhoud van de site door Lupulus zelf worden uitgevoerd.
Voor Lupulus Organisatie-advies wordt momenteel ook een methode ontwikkeld om kwaliteits- en veiligheidshandboeken in elektronische vorm eenvoudig op een Intranet te kunnen publiceren.

Ga naar: Lupulus Organisatie Advies
top

ISNAR Training CD-ROM
CD-ROM

Voor ISNAR (International Service for National Agricultural Research) is een een cd-rom ontwikkeld met daarop trainings handboeken. Een enkele cd-rom met meerdere trainings modules kan kilo's drukwerk vervangen. De cd-rom Agricultural Research Management wordt over de gehele wereld verkocht en gebruikt.

Vragen of opmerkingen over deze site? webmaster@smxsoftware.nl
ę 2000 SMX Software. All rights reserved.